Zapnou grafiku
škola
studium
aktivity
uchazeči
menuButton searchButton
mainpic
Kontakty
Školní jídelna
Školní parlament
Pedagogický sbor
Kariéra
Etická linka
Veřejné zakázky
Povinně zveřejňované informace a projekty
Třídy
Historie školy
Jak se u nás studuje
Úspěchy našich studentů
Fotogalerie
Školská rada
Výroční zprávy
GDPR
SPGS
Ke stažení
Suplování
Rozvrh
Zvonění
Formální úpravy prací
Maturitní zkouška
ŠVP a učební plány
Harmonogram školního roku
Předměty
Moodle
Školní řád
Školní poradenské pracoviště
Harmonogram školního roku
Zájmová činnost
Zahraniční zájezdy
Sportovní a adaptační kurzy
Maturitní ples
Akce školy
DofE
Projekty
Projektové dny
Školní akademie
Soutěže a olympiády
Základní informace
Dny otevřených dveří
Přijímací řízení
Představení školy

Školní jídelna

Základní údaje:

  • Vedoucí školní jídelny: Michaela Benešová (jidelna@gykas.cz)

  • Číslo účtu: 556236/0300
  • Aktuální jídelníček naleznete na adrese www.jidelna.cz v rubrice Gymnázium Karla Sladkovského.
  • Řád školní jídelny naleznete ZDE.

 

Ceník obědů

  • Žáci do 15ti let 41,-
    Žáci od 15ti let 45,-
Každý školní rok je potřeba podat novou přihlášku ke stravování – během měsíce srpna. Bez přihlášky nebude strávník na obědy přihlášen. 
Přihlášku odevzdá strávník nejpozději 24 hodin před dnem, kdy se začíná stravovat (v kanceláři nebo e-mailem na jidelna@gykas.cz).

Pravidla objednávání obědů

Pravidla vč. dalších informací jsou uvedené v řádu školní jídelny viz výše.

Pravidla používání bezkontaktních žetonů (čipů).

Studenti si zakoupí bezkontaktní žetony u vedoucí školní jídelny (130,- Kč).

Strávník je povinen neprodleně nahlásit ztrátu nebo zcizení žetonu. Jeho čip bude deaktivován a student si zakoupí nový čip.

V případě ukončení školní docházky na gymnáziu Karla Sladkovského je strávník povinen předložit u vedoucí školní jídelny čip k deaktivaci.

Žeton obsahuje uživatelské jméno. K čipu obdrží student pracovní heslo, které je možné si změnit na adrese www.jidelna.cz. Na této adrese je i Provozní řád školní jídelny a další informace.